Een Zwangerschapsdagboek Bijhouden

Zwangerschap is een ongelooflijke reis vol ups en downs. En hoewel 9 maanden erg lang kunnen lijken, beloof ik je dat het in een oogwenk voorbij vliegt. Als newborn- en zwangerschaps fotograaf heb ik veel gezinnen gezien die spijt hebben dat ze hun zwangerschap niet hebben vastgelegd. Ik werk al 8 jaar met zwangere vrouwen en nieuwe moeders, en ze zeggen allemaal soortgelijke dingen als ze mijn studio binnenkomen voor hun newborn sessie; ‘Ik mis mijn buik’ of ‘mijn zwangerschap ging zo snel voorbij’.

Lees meer »

Reizen met Peuters: A Photographer's Guide voor Onvergetelijke Vakanties

Reizen met kleine kinderen is een avontuur op zich. Het is een reis vol gelach, uitdagingen en onvergetelijke momenten. En als professionele familiefotograaf is het mijn doel om u te helpen deze mooie herinneringen vast te leggen met mijn ultieme zomervakantiegids. Gevuld met gezinsvriendelijke reistips, spannende activiteiten om je kleintjes bezig te houden en suggesties voor fotomomenten, is deze gids je perfecte metgezel voor je aanstaande vakantie en je kunt de gratis download downloaden aan het einde van deze blog!

Lees meer »

From Click to Print - Understanding the process of Family Photography

Als ervaren familie fotograaf gevestigd in Tienen, ben ik vaak gevraagd naar het proces dat zich achter de schermen afspeelt, de reis van de eerste 'klik' van de camera tot de uiteindelijke 'afdruk'. Vandaag trek ik het gordijn open en geef ik je inzicht in de magie die er tussendoor gebeurt om een vluchtig moment om te zetten in een tastbare, blijvende herinnering.

Lees meer »

The perfect Family Photoshoot - Tips and tricks for parents

Familiefoto's zijn meer dan alleen foto's; het zijn gekoesterde herinneringen die de liefde, vreugde en band binnen een gezin vastleggen. Als ervaren familie fotograaf in Tienen heb ik het voorrecht gehad om voor veel gezinnen deze bijzondere momenten vast te leggen. Vandaag wil ik enkele tips en trucs voor ouders delen om te zorgen voor een soepele, plezierige en succesvolle familie fotoshoot.

Lees meer »

Weaning recipes your baby will love

Het spenen is een spannende en soms stressvolle tijd voor zowel ouders als baby's. Het is de fase waarin je kleintje kennismaakt met vast voedsel, en het kan een grote aanpassing zijn voor alle betrokkenen. Als babyfotograaf is een van mijn meest populaire sessies mijn oppassessie. Deze sessies vallen meestal rond de tijd dat het spenen begint. Ik heb zoveel gesprekken met ouders die naar mijn studio komen over hoe stressvol spenen kan zijn. Dus besloot ik deze blog samen te stellen met wat informatie over het spenen die ik in de loop van de jaren dat ik met baby's werkte, heb opgepikt. Ik heb ook een paar heerlijke en gemakkelijk te maken recepten toegevoegd waar je baby dol op zal zijn.

Lees meer »

Caring for your newborn - what to expect in the first few weeks

Een pasgeboren baby mee naar huis nemen is een opwindende en overweldigende tijd voor elke ouder. Het is een tijd vol slapeloze nachten, eindeloze voedingen en constante luierwisselingen. Als nieuwe ouder is het gemakkelijk om je overweldigd te voelen wanneer je je baby voor het eerst mee naar huis neemt. Ze komen niet met een instructieboek, en ondanks wat mensen zeggen, klonk hun gehuil nooit anders voor mij, of ze nu een volle luier hadden of honger hadden!

Lees meer »

One amazing thing you can do for me

Als newborn fotograaf is mijn topprioriteit het vastleggen van tijdloze en dierbare momenten van de nieuwste aanwinst in een gezin. Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van het bedrijfsleven in Tienen. Een kleine stad met enorm veel ondernemers in verschillende branches.

Lees meer »

Newborn Sessions - Spring Styling

Als newborn fotograaf leg ik graag die dierbare momenten van de nieuwste leden van je gezin vast. De lente is een geweldige tijd van het jaar om een nieuwe baby te verwelkomen, en het biedt ook een aantal unieke stylingmogelijkheden voor onze newborn-portretsessies.

Lees meer »