Is Newborn Photography Safe

In de jaren dat ik een professionele newborn fotograaf ben, heb ik veel rages en technieken zien komen en gaan, maar een vraag die steeds gesteld wordt is: is newborn fotografie veilig?

Lees meer »

Kerstplanning

We weten allemaal dat de kosten van levensonderhoud stijgen - het is onmogelijk om de waarschuwingen van de media en de overheid te negeren. Als familiefotograaf bij jou in de buurt spreek ik veel gezinnen en veel van onze gesprekken gingen over planning en budgettering voor Kerstmis. Ik heb zoveel geweldige suggesties en tips opgepikt dat ik heb besloten ze allemaal in één handige kerstplanner te veranderen die jullie allemaal kunnen downloaden. De link naar de download staat onderaan dit artikel!

Lees meer »

What Should You Wear For Your Family Photoshoot

Bepalen wat je moet dragen voor je familie fotoshoot is een onderwerp waar ik heel vaak naar wordt gevraagd! Je hebt gespaard voor je fotoshoot en je wilt natuurlijk dat je hele gezin er op hun best uitziet. Vaak hebben familieleden heel verschillende smaken en hebben ze hun eigen ideeën over wat ze zouden willen dragen. Het is dus geen wonder dat beslissen wat je voor je portretten moet dragen, zo'n veelvoorkomend dilemma is.

Lees meer »

Why Book A Family Photoshoot

Waarom zou je een familie fotoshoot boeken? Als je net als de meeste andere gezinnen bent, heb je een smartphone, misschien zelfs een mooie camera en maak je tonnen foto's van je gezinsavonturen. Waarom heb je ook professionele portretten nodig? Het is een goede vraag en ik zou graag mijn mening over professionele familie fotografie met u willen delen.

Lees meer »

Autumn Themed Baby Names

De herfst is zo'n mooie tijd van het jaar om een ​​baby te verwachten! U hoeft zich geen zorgen te maken over de hitte van de zomer, maar het weer is nog steeds mild genoeg om eropuit te gaan met uw nieuwe aankomst. Je hebt ook de toegevoegde bonus dat je baby zich meer bewust zal zijn van zijn omgeving en de activiteiten die in de winter zullen plaatsvinden.

Lees meer »