Family Fotoshoot

Deze familie fotoshoot is het beste voor gezinnen met meerdere kinderen van elke leeftijd

En daar ben je.

Na maanden van hopen en dromen van je baby, na maanden van het ontdekken van je ouderschap en het leren kennen van je kleine schat, ben je nu een gezin.

En hoewel uw gezin voortdurend evolueert, wilt u misschien uw eerste jaren samen vastleggen (of beter gezegd, op de foto).

 

De Familie Fotoshoot:

Deze sessie is een volledige sessie bij ons, binnen of buiten, de keuze is aan jou. Hoewel voor kleine kinderen en de speelse stijl buiten een echte aanrader is. Er is voldoende ruimte voor hen om te spelen en rond te rennen, zodat ze zich niet te snel vervelen. We nemen de tijd om uw kinderen te leren kennen en ze ons te laten vertrouwen, zodat we de onderstaande prachtige foto's voor u kunnen maken om voor altijd te koesteren.

De sessie kan tot 2 uur duren. We nodigen je uit voor een gesprek in de studio, zodat we precies kunnen zien wat je uit je familie fotoshoot wilt halen. We geven je ook alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op je fotoshoot. Inclusief een gids over wat het beste is om te dragen. Dit omvat het sturen van afbeeldingen van wat je hebt, zodat we je kunnen helpen bij het kiezen van de beste combinatie.

We zullen al onze creatieve vaardigheden inzetten om de magie van uw gezin te vieren met tijdloze foto's.

 

Hieronder ziet u onze digitale pakketten. 149€ aanbetaling is vereist om uw boeking te garanderen. Dit wordt in mindering gebracht op uw uiteindelijk gekozen pakket.

 

Als u de voorkeur geeft aan fotoproducten zoals albums, wallart, enz...dan kunt u nu alleen de sessieprijs van 149€ betalen en uw producten later kiezen. Hierbij vindt u de volledige prijslijst van al onze producten.