Newborn Fotoshoot

Deze newborn fotoshoot is het beste voor baby's van 5 dagen tot 3 weken oud

En daar is ie! Terwijl je alle nieuwe emoties en de geneugten van het ouderschap ontdekt, zijn we hier om de eerste weken van je baby te vereeuwigen, zodat je deze voor altijd kan koesteren terwijl je baby groeit.

De Newborn Fotoshoot:

De newborn fotoshoot is een volledige fotoshoot van 2-4 uur en gebeurt op het tempo van de baby. De ideale leeftijd voor een newborn fotoshoot is tussen de 5 en 21 dagen oud. Op deze leeftijd zijn ze nog erg slaperig en kunnen ze in baarmoederachtige houdingen worden geplaatst.

De Newborn minisessie wordt aanbevolen voor baby's ouder dan 3 weken. Na je boeking nodigen we je uit voor een consult, om precies te weten te komen wat je uit je newborn fotoshoot wilt halen. Je kan dan ook kiezen welk kleurenpallet u het meeste aanspreekt.

 

Hieronder ziet u onze digitale pakketten. 149€ aanbetaling is vereist om uw boeking te garanderen. Dit wordt in mindering gebracht op uw uiteindelijk gekozen pakket.

 

Als u de voorkeur geeft aan fotoproducten zoals albums, wallart, enz...dan kunt u nu alleen de sessieprijs van 149€ betalen en uw producten later kiezen. Hierbij vindt u de volledige prijslijst van al onze producten.