Cakesmash Fotoshoot

Deze cakesmash fotoshoot is het beste voor baby's die hun eerste verjaardag vieren

Wat vliegt de tijd! Je bent net bezig met je nieuwe leven als ouder en je baby viert al zijn 1ste verjaardag. De maanden zijn zo snel voorbij gegaan. De vooruitgang die je baby heeft geboekt is ongelooflijk en je staat versteld van alles wat je schat in 12 maanden tijd heeft kunnen leren.

En wat is een betere manier om een ​​eerste verjaardag te vieren dan een eerste persoonlijke ontmoeting met een verjaardagstaart?

De Cakesmash Fotoshoot:

De cakesmash fotoshoot is een volledige sessie bij ons met de styling van jouw keuze. Denk 'outside the box' en wij maken het waar.

Deze sessie duurt maximaal 2 uur, maar het is uw baby die het tempo bepaalt. Wat moet je meenemen? Niets, alleen een handdoek voor je baby. Alles is inbegrepen en beschikbaar in onze studio voor je baby. Inclusief de taart die is gemaakt op basis van eventuele allergieën van uw baby.

De sessie is opgedeeld in vier stappen;

Eerst maken we een paar familiefoto's in de studio.

Dan wat verjaardags portretten van je kind alleen.

Dan brengen we de taart naar binnen en laten we je baby een geweldige tijd beleven met een cakesmash.

Op het einde van de sessie krijgt de baby een lekker warm bad wat zorgt voor prachtige foto's om voor altijd te koesteren.

 

We gebruiken al onze vaardigheden en creativiteit om foto's te maken van de eerste ontmoeting van je baby met een verjaardagstaart en vieren samen mee!

 

Hieronder ziet u onze digitale pakketten. 149€ aanbetaling is vereist om uw boeking te garanderen. Dit wordt in mindering gebracht op uw uiteindelijk gekozen pakket.

 

Als u de voorkeur geeft aan fotoproducten zoals albums, wallart, enz...dan kunt u nu alleen de sessieprijs van 149€ betalen en uw producten later kiezen. Hierbij vindt u de volledige prijslijst van al onze producten.