Maternity Fotoshoot

Deze zwangerschaps fotoshoot is bedoeld voor zwangere vrouwen in hun laatste trimester

Je begint aan een geweldige reis naar het moederschap. Een reis vol herinneringen, uitdagingen, nieuwe ervaringen, groeien en leren. Terwijl je al deze nieuwe emoties ontdekt, wil ik je graag helpen de mooiste herinneringen aan je zwangerschap vast te leggen om voor altijd te koesteren, terwijl je baby groeit.

Misschien voel je je op dit moment niet op je best tijdens je zwangerschap, maar we zullen ons uiterste best doen om je comfortabel en op je mooist te laten voelen. Over jaren zullen uw kinderen terugkijken naar deze foto’s en weten hoe trots u op ze was en hoe u ernaar uitkeek om hen te ontmoeten. Iets waardevoller bestaat er niet.

 

De Pregnancy Fotoshoot:

Deze fotoshoot is een volledige sessie bij ons in de studio van ongeveer 2 uur duren. Alles gebeurt op uw tempo. Voor de fotoshoot organiseren we altijd een consult. Dit is om elkaar beter te leren kennen en zo kan ik precies leren wat jij uit je zwangerschapsfotoshoot zou willen halen. We geven je ook alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de fotoshoot en om te kiezen welke outfits je graag zou willen dragen uit onze jurkencollectie. Een professionele haar- en make-up artiest zal beschikbaar zijn om u er op uw mooist te laten uitzien tijdens deze unieke ervaring.

 

Hieronder ziet u onze digitale pakketten. 149€ aanbetaling is vereist om uw boeking te garanderen. Dit wordt in mindering gebracht op uw uiteindelijk gekozen pakket.

 

Als u de voorkeur geeft aan fotoproducten zoals albums, wallart, enz...dan kunt u nu alleen de sessieprijs van 149€ betalen en uw producten later kiezen. Hierbij vindt u de volledige prijslijst van al onze producten.